Το Σχολείο μας υλοποίησε από το 2019 έως το 2021 το πρόγραμμα ERASMUS+ KA2 "Cultural Heritage through Local Products", με εταίρους χώρες τη συντονίστρια Ιταλία και την Πορτογαλία.
Κεντρική θεματική του προγράμματος ήταν η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων κάθε χώρας μέσα από την πολιτιστική της κληρονομιά. Ιδιαίτερη προβολή έγινε στο ελληνικό ελαιόλαδο, το ιταλικό βαλσάμικο ξίδι και το πορτογαλικό τυρί serra da Estrela.
Οι δραστηριότητες και τα παραγόμενα προϊόντα του προγράμματος παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα:
Cultural Heritage through Local Products